PRODUCTEN

Contact
    Heeft u vragen en/of     opmerkingen?


Voorwaarden
    Leveringsvoorwaarden

    Betalingswijze


Bezorgkosten
    Bezorgkosten en     voorwaarden


Bezorging


Goedkoperdrukken.nl biedt u de mogelijkheid uw drukwerk per koerier te laten bezorgen.
Wanneer u uw drukwerk wilt laten bezorgen is het verplicht een telefoonnummer op te geven waarop u die dag telefonisch bereikbaar bent.
Prijs:
t/m 4 colli: 17,50 euro
Pallet bezorging: 35 euro
Rembourskosten: 2,50 euro

Alle prijzen exclusief 21% BTW

Goedkoperdrukken.nl:
Anna van Renesseplein 8
1911 KN Uitgeest
tel.: 0251 362029
Bezorgvoorwaarden:
Bij het niet tijdig betalen of voldoen aan de koerier wordt de order uitgesteld of niet bezorgt, totdat de betaling is ontvangen/gedaan. Bij uitblijven van de betaling wordt de order niet geleverd, echter dit ontlsaat u niet van uw betalingsverplichting.
Uw orders worden geleverd via UPS. Dit gebeurt op eigen risico. Dit houd in dat wij o.a. niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor te late of beschadigde waren. Ook niet voor de daarvoor ontstane financiële schade. Wij zullen uw order(s) altijd volgens afspraak een dag voor bezorging afgeven bij UPS.Wanneer dit niet mogelijk is zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.
Bezorging vind plaats op het bezorgadres zoals u dat heeft vermeld op de factuur/orderbevestiging. Wij zijn niet aansprakelijk voor de opgegeven adresgegevens indien deze foutief blijken te zijn. Ook als dit lijdt tot vertraging of uitstelling van de levering.
Wanneer de order(s) afgegeven zijn door ons bij UPS, kunnen wij helaas geen tijdsindicatie geven hoe laat de orders komen. Orders via UPS worden meerdere malen aangeboden, hieraan zitten geen extra kosten verbonden.
Eventueel kunt u bij ons (via de mail) een Track en trace code opvragen om de bezorging online te volgen.
Wanneer uw bezorging te laat of beschadigt is, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen dan overleggen met UPS om de order zo spoedig mogelijk te laten ophalen. En om te kijken om de materiële schade te laten vergoeden door UPS.
Bij bestelling bij ons verklaart u zich akkoord te gaan met de bovengenoemde bezorgvoorwaarden.
BESTELLEN
    direct inloggen
    account aanmaken
    wachtwoord vergeten
    winkelwagen (0)