PRODUCTEN

Contact
    Heeft u vragen en/of     opmerkingen?


Voorwaarden
    Leveringsvoorwaarden

    Betalingswijze


Bezorgkosten
    Bezorgkosten en     voorwaarden


Leveringsvoorwaarden


Leveringsvoorwaarden
Let op : Wanneer u besteld bij Goedkoperdrukken.nl, verklaart u dat u akkoord gaat met onze leveringsvoorwaarden die hieronder staan beschreven.

OPDRACHTEN EN DIGITALE BESTANDEN
Opdrachten dienen volgens onderstaand schema geleverd te worden.

OPDRACHTBEVESTIGING
Opdrachten dienen ten alle tijden via onze website opgegeven worden. Hiervoor dient de klant in te loggen door middel van een emailadres en een wachtwoord. Deze zijn te verkrijgen door een inschrijving op de website.
Opdrachten worden alleen geaccepteerd met een opdrachtbevestiging. Heeft u 24 uur na het sturen van uw opdracht geen opdrachtbevestiging ontvangen ( of voor de sluitingstermijn van de reeks ), neemt u dan contact op met onze serviceafdeling. Goedkoperdrukken.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor niet verwerkte bestanden zonder opdrachtbevestiging.

TOESLAGEN
Voor bestanden die gecorrigeerd moeten worden, wordt een uurtarief van € 50,- per uur berekend met een minimum tarief van €20,-. Correcties worden door Goedkoperdrukken.nl altijd van te voren aan de klant gemeld. Mocht een bestand niet correct zijn en is de klant niet te bereiken, dan zal Goedkoperdrukken het bestand niet in behandeling nemen. Uw drukwerk wordt dan doorgeschoven naar de eerstvolgende order dag.

MEDIUMS
Bestanden kunt u aanleveren nadat u van ons een orderbevestiging heeft ontvangen. U mailt dan uw bestand(en) door naar: info@goedkoperdrukken.nl o.v.v. uw ordernummer. Bij grote uitzondering is het mogelijk om via een andere weg aan te leveren, maar uitsluitend na toestemming van onze traffic afdeling. Let op: Voor bestanden die anders aangeleverd worden dan via ons online bestelsysteem kunnen wij geen enkele verantwoordelijkheid dragen!

Annulering
Op het moment dat uw bestanden correct zijn ontvangen door ons. Gaan wij over tot drukken. Op dat moment is het niet meer mogelijk om de order te anneleren en zullen de daarvoor gemaakt kosten door berekent worden aan de klant.

OPMAAK VOORWAARDEN
Voor al het drukwerk kunt u aanleveren in de volgende Mac / PC bestanden:
• JPG ( 300 DPI, certified ), PDF, TIFF, EPS / AI ( tekst omzetten naar lettercontouren/outlines en bestand gecomprimeerd naar ZIP of SIT versturen )
Overige voorwaarden:
• 3 mm afloop aan alle zijden (GEEN kaders gebruiken)
• Tekst moet 5 mm van de snij rand af staan (8mm incl. afloop)
• Alle fonts omzetten naar lettercontouren
• Uw afbeeldingen in CMYK (eurostandard coated) met resolutie van 300 dpi
• PDF bestanden opslaan als PDFX1a . X-3 kan niet worden verwerkt!
• Bij het maken van PDF bestanden moeten de fonts 100 % ingesloten zijn en beeld- en lijn compressie uitgezet zijn ( zie ook de werktekening ).

MARGES
Bij brochures hanteren wij een snijmarge van 4 mm. Dit houdt in dat uw brochures maximaal 4 mm kleiner kunnen worden afgeleverd. Houdt u daarom een marge voor tekst van 6 mm aan.

VERKOOP VOORWAARDEN
Bij drukwerk dat in combinatie wordt gedrukt kunnen kleurafwijkingen ontstaan met eerder bestelt drukwerk. Goedkoperdrukken.nl is hiervoor uitdrukkelijk niet aansprakkelijk
Bij drukwerk dat in combinatie wordt gedrukt kunnen de snij marges 2-3 mm afwijken per kant. Goedkoperdrukken.nl is hiervoor uitdrukkelijk niet aansprakelijk.
Goedkoperdrukken.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld bij het niet kunnen behalen van een bepaalde leverdatum.
Alle prijzen zijn onder voorbehoud van het te drukken ontwerp, na ontvangst van uw bestanden hebben wij het recht een opdracht te weigeren of onder gewijzigde specificaties of prijzen alsnog te accepteren.
Naast bovengenoemde voorwaarden zijn de algemene voorwaarden van de grafische industrie van toepassing.

 BETALING
1.1 Onze prijzen van flyers en posters zijn gebaseerd op contante betalingen, bij orders boven de 500 euro ex btw verwerken wij alleen bij vooruitbetaling! Bij vooruitbetaling gaan wij pas over tot het drukken van uw bestand als het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.
1.2 Bij levering kunt u rechtstreeks aan de koerier betalen doormiddel van een contante betaling.
1.3 U kunt bij ons niet pinnen
1.4 Indien het factuur ter plaatse door de klant niet voldaan kan worden, nemen wij het drukwerk retour. De kosten hiervan zijn voor rekening van de klant.
Het drukwerk kan dan op een nader te bepalen tijdstip opnieuw aangeboden worden of worden gehaalt bij goedkoperdrukken.nl
Als het drukwerk na 30 dagen nog niet is opgehaald, wordt het drukwerk vernietigd en zijn de kosten alsnog voor de klant.
1.5 Op rekening betalen kan niet of nadrukkelijk besproken met Goedkoperdrukken


Bezorgvoorwaarden:
Bij het niet tijdig betalen of voldoen aan de koerier wordt de order uitgesteld of niet bezorgt, totdat de betaling is ontvangen/gedaan. Bij uitblijven van de betaling wordt de order niet geleverd, echter dit ontlsaat u niet van uw betalingsverplichting.
Uw orders worden geleverd via UPS. Dit gebeurt op eigen risico. Dit houd in dat wij o.a. niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor te late of beschadigde waren. Ook niet voor de daarvoor ontstane financiële schade. Wij zullen uw order(s) altijd volgens afspraak een dag voor bezorging afgeven bij UPS.Wanneer dit niet mogelijk is zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.
Bezorging vind plaats op het bezorgadres zoals u dat heeft vermeld op de factuur/orderbevestiging. Wij zijn niet aansprakelijk voor de opgegeven adresgegevens indien deze foutief blijken te zijn. Ook als dit lijdt tot vertraging of uitstelling van de levering.
Wanneer de order(s) afgegeven zijn door ons bij UPS, kunnen wij helaas geen tijdsindicatie geven hoe laat de orders komen. Orders via UPS worden meerdere malen aangeboden, hieraan zitten geen extra kosten verbonden.
Eventueel kunt u bij ons (via de mail) een Track en trace code opvragen om de bezorging online te volgen.
Wanneer uw bezorging te laat of beschadigt is, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen dan overleggen met UPS om de order zo spoedig mogelijk te laten ophalen. En om te kijken om de materiële schade te laten vergoeden door UPS.
Bij bestelling bij ons verklaart u zich akkoord te gaan met de bovengenoemde bezorgvoorwaarden.

Reclamaties
Reclamaties kunnen gemailed worden naar info@goedkoperdrukken.nl, o.v.v. uw order- en factuurnummer. Na ontvangst van uw reclamatie en eventuele bewijsnummers zullen wij contact met u opnemen.
Reclamaties op grond van foutief aangeleverde gegevens worden niet erkend.

Verzendadres voor bewijsexemplaren:
Gelieve op verzoek t/m 50 bewijsexemplaren naar het onderstaande adres te sturen. Het ordernummer moet daarbij vermeld zijn:

Goedkoperdrukken.nl
Anna van Renesseplein 8, 1911 KN Uitgeest.

Mochten de ingezonden bewijsexemplaren niet voldoen, is het mogelijk dat wij de complete levering terug laten halen.
Portokosten kunnen niet gerestitueerd worden, evenals de kosten voor terugzending van bewijsexemplaren. Ongefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd.

Reclamatietermijn
Wanneer een produkt niet aan uw eisen voldoet, verzoeken wij u een reclamatietermijn in acht te nemen van:
reclamatietermijn voor consumenten: 2 weken na ontvangst van de levering
reclamatietermijn voor ondernemers: 2 weken na ontvangst van de levering
Eventuele fouten kunt u binnen dit tijdsbestek reclameren. Reclamaties die na deze termijnen ingediend worden, kunnen niet erkend worden.

Goedkoperdrukken.nl is een website/handelsnaam van MSU BV te Lelystad.  

BESTELLEN
    direct inloggen
    account aanmaken
    wachtwoord vergeten
    winkelwagen (0)